Tilbage til Champions League knockout føler sig fantastisk
نوشته شده توسط : borrndmtroje

I den netop afsluttede Champions League-gruppestadium, Liverpool 7-0 sejr over Moskva Sparta kvalificerer sig til fornavnet. Klopp efter spillet fortalte medierne, Han mener, at Billige Fodboldtrøjer Liverpool vil være trussel mod holdene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sæson, offensiv ildkraft i den europæiske arena fuld, De scorede i øjeblikket 23 mål, 25 sekunder bag Paris Saint-Germain. Når man bliver spurgt om holdets salgsmuligheder, Klopp sagde: " Hvis holdet har været i stand til at opretholde denne tilstand af ord, Jeg tror, at vi er en trussel, Vi er klart en trussel Et hundrede procent. Hvis du ser udførelsen af Sojourn og Sturridge, Du vil vide. De kunne have scoret flere mål i dag. "

" Conte i går sagde, at de ikke havde at gøre med modstandere, Derefter vil det samme ikke have et hold, Vil være glad, når du pumper Liverpool. Vi vil dog ikke være glade uanset hvem vi tegner i næste runde, Men Tøj Liverpool vil være klar. Hvis du foretrækker hvem til hvem, Jeg vil sige, at jeg ikke har noget imod det, Men som regel vil jeg altid trække Real Madrid, Så lad Liverpool se, hvornår at sige det igen. Efter en lang periode, Tilbage til denne følelse er virkelig fantastisk! Jeg kan godt lide at se denne slags nyheder. "





:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: